X
تبلیغات
ماهیگیری ورزشی - روش زدن طعمه ماهی به قلاب

 
تاريخ : سه شنبه شانزدهم اسفند 1390
 

روش زدن طعمه ماهی درسته به قلاب

طعمه ماهی در دریا یک طعمه مهم برای صید انواع ماهی ها مثل باراکودا ، کویین فیش ،شاه ماهی ، هامور.... محسوب میشه اما دو تا نکته در استفاده از طعمه ماهی هست که باید رعایت بشه:

۱)تازه بودن ماهی

۲)صحیح زدن اون به غلاب

ماهی هرچی تازه تر باشه بهتره حتی اگر امکانش بود بهتره ماهی هایی رو که میخواین استفاده کنید تو سطل زنده نگه دارید .

نوع ماهی هم میتونه از بچه ماهی ها و انواع ماهی ها مثل ماهی بیاح ، تکخال ، مید .... استفاده کنید. یک روش ساده برای گرفتن بچه ماهی هم اینه که یک توری ، زنده نگه دار با سوراخ های ریز ، سبد یا هر چیز از این قبیل استفاده کنید ، به این صورت که درون اون مقداری خمیر نان بیندازید و اون رو درون اب قرار دهید و تا بچه ماهی ها وارد اون بشن و بعد اون ماهی هارو برای طعمه استفاده کنید.

برای اینکه ماهی رو درست به قلاب بزنیم میتونیم از وسیله ایی به اسم سوزن کرم استفاده کنیم البته سوزن کرم همونطور که از اسمش پیداست برای کرم است البته میشه از اون برای ماهی هم استفاده کرد. 

برای اینکه ماهی رو درست به قلاب بکشیم باید قلاب رو از مخرج ماهی وارد و انتهای قلاب یا سیم بکسل رو از دهان ماهی خارج کنیم برای اینکار میتوانید از سوزن کرم هم استفاده کنید.

 برای اینکه هم ماهی محکم روی قلاب بمونه و هم قلاب شکم ماهی رو پاره نکنه و ماهی ازاد نشه اون رو با پیچیدن چند دور نخ دور ان سفت کنید .

qeen fish

ماهی صید شده با این طعمه در دریای جنوب ایران ( خلیج فارس ) با طعمه ماهی بیاح.

ارادتمند شما امیرفیشر 


ریسه‌های دریائی(طعمه ماهی‌)


برچسب‌ها: ماهیگیری در دریا, صید ماهی در دریا, ریسه ماهیگیری, طعمه ماهیگیری, ماهیگیری در خلیج فارس

ارسال توسط امیر فیشر

ابزار رایگان وبلاگ